понедељак, 01. јул 2013.

Letnji kurs ki aikidoa - jul i avgust 2013.

Sve se ČINI teškim u početku... Malo SEMANTIKE – možda nas je neko upravo podČINIO, zaČINIO, začarao da verujemo u tako nešto. Koliko smo puta morali da uložimo stvarno žestok napor da nateramo sebe da uradimo nešto pozitivno za nas same. Retko kad uvidimo da zapravo nismo imali šta da izgubimo. Retko kad se osvrnemo na te momente i zahvalimo se što smo bili uporni, jer sad uživamo u benefitima takvih akcija.
02. jula počinje letnji kurs Ki aikidoa na Vračaru, od 20h. Odlučite da uČINIte dobro sebi i DOĐITE!
 https://www.facebook.com/kiAIKIDOmusasi
Ki aikido klub "Musaši" organizuje letnji kurs ki aikidoa posvećen svim ljudima koji žele da se na jednostavan način i uz profesionalnu instruktažu upoznaju sa ovom plemenitom veštinom.
Ovo je idealna prilika za sve one koji već duže vreme žele da se upoznaju sa ki aikidoom, a do sada nisu imali priliku da to učine. Pridružite nam se i iskoristite leto na najbolji mogući način - uz zdravu aktivnost sa pozitivnim ljudima, radeći nešto dobro za sopstveni um, telo i pre svega zdravlje.
 Ki aikido klub "Musaši"
Kurs u Sportskom centru "Vračar" počinje u utorak 2. jula i traje dva meseca, do 31. avgusta. Termini kursa su tri puta nedeljno - utorkom i četvrtkom od 20 do 21h i subotom od 12 do 14h. Prijave putem e-mail-a su do ponedeljka 1. jula.
Kurs u klubu na Novom Beogradu, u ulici Goce Delčeva 38 počinje u petak 2. avgusta i traje mesec dana, do 30. avgusta. Termini su dva puta nedeljno - ponedeljkom i petkom od 20 do 21h. Prijave putem e-mail-a su do četvrtka 1. avgusta.
Cena kursa je simbolična.
Za više informacija posetite našu facebook stranicu (i lajkujte nas! :) ).

http://www.musasi-srbija.org/seminari/letnji-kurs-ki-aikidoa-jul-i-avgust-2013
 
 

Нема коментара:

Постави коментар