Dodaci ishrani

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Organske farme = zdrave biljke 

NUTRILITE™ je jedina globalna marka vitamina i minerala koja uzgaja, žanje i obrađuje biljke na svojim vlastitim organskim, sertifikovanim farmama.* (sertifikate izdaju službene institucije koje imaju potvrde u skladu sa zakonima zemlje u kojima se farme nalaze)

Na  “NUTRILITE “ farmama – više od 6.400 jutara u Kaliforniji, državi Vašington, Meksiku i Brazilu – koriste se stroge metode organskog uzgoja, gde se biljke uzgajaju kao sastojci za “NUTRILITE“ proizvode. 

Te metode doprinose uzgoju zdravijih biljaka i stvaranju zdravijeg tla tako što se izbegava upotreba hemijskih pesticida i đubriva. Rezultat su biljke koje odolevaju bolestima i insektima.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Zašto dodaci ishrani?


Pre svega trebamo odgovoriti na pitanje - Zašto dodaci ishrani? Mnogo ljudi danas koristi dodatke ishrani u vidu vitamina/minerala/fitonutrijenata, ali ima i mnogo onih koji smatraju da im nisu potrebni. Ako uporadimo svet danas sa onim od pre samo 20 godina videćemo koliko se on promenio, i sve te promene dramatično utiču i na naš život. 

pogledaj ceo članak 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Zašto NUTRILITE 

NUTRILITE™ marka osigurava kompletan asortiman proizvoda za ishranu
 i dobro stanje organizma, uključujući esencijalne vitamine i minerale, 
antioksidanse, biljne dodatke, ishranu za sportiste i zamenske obroke. 

 • NUTRILITE™ je vodeća svetska marka vitamina, minerala i dodataka ishrani
 • Više od 75 godina iskustva stoji iza marke NUTRILITE™
 • NUTRILITE™ je jedina globalna marka vitamina i minerala koja uzgaja, žanje i obrađuje biljke na svojim vlastitim organskim, sertifikovanim farmama.
 •  Nijedna kompanija koja proizvodi dodatke ishrani ne poseduje više obradive zemlje, na kojoj se upotrebljavaju metode organskog uzgoja radi istraživanja, razvijanja i proizvodnje ekskluzivnih biljnih koncentrata
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------

 

1 коментар:

 1. Moj favorit je OPC!

  Živimo u previše zahtevnom okruženju. Naše telo je pod uticajem svega i svačega. Da bismo ojačali organizam potrebno je pojačamo njegov imunitet, tj. odbranu.
  Antioksidanti su najbolji prirodni branioci organizma.

  Jer davno su prošla vremena kada se govorilo o zdravom sredini i zdravom organizmo, tj. organizmu koji nije izložen prevelikom broju spoljašnjih štetnih faktora, i koji dobija svu potrebnu količinu antoksidanata iz hrane. Naš narod zna i sa kolena na koleno se prenosi mantra da voće, povrće i mnogi začini /ruzmarin, mirođija, nana...) na dugi rok izgrađuju antioksidativnu zaštitu organizma. I to je sjajno.

  E sad dolazi to ali koje sreću kvari. Ludački tempo života kome smo se nesvesno prepustili uključuje mnoge nezdrave navike poput neprimereno dugog sedenja, značajno smanjene fizičke aktivnosti, smanjenog boravka na vazduhu, smanjenog izlaganja dnevnoj svetlosti, nepravilnoj ishrani, stresu, zbog kojih se javlja povećana potreba za antioksidantima.
  Jedno od rešenja pored pormene navika i načina življenja je, koristiti prirodne dodatke ishrani, stručnije suplemente kao dodatnu, prirodnu i neškodljivu terapiju u cilju smanjenja oksidativnog stresa.
  Antioksidant opc+c je jedan od dodatak ishrani koji može da nam pomogne. Možemo reći da je OPC+C najefikasniji antioksidans koji uspešno rešava uzroke i posledice oksidativnog stresa.
  OPC+C je suplement na bazi acerole i semena grožđa.
  Više podataka o ovom suplemntu može da se nađe na ovom sajtu pro100healthy.

  ОдговориИзбриши