недеља, 17. фебруар 2013.

Zašto NUTRILITE


NUTRILITE™ marka osigurava kompletan asortiman proizvoda za ishranu
 i dobro stanje organizma, uključujući esencijalne vitamine i minerale, 
antioksidanse, biljne dodatke, ishranu za sportiste i zamenske obroke.

VODEĆA MARKA
NUTRILITE™ je vodeća svetska marka vitamina, minerala i dodataka ishrani.*
(na temelju prodaje iz 2011. - prema istraživanju koje je sprovela Agencija “Euromonitor International Limited”)




VELIKO ISKUSTVO 
Više od 75 godina iskustva stoji iza marke NUTRILITE™.
Kada je dr. Karl Renborng još 20-ih godina prošlog veka napravio prvi multivitaminski/multimineralni dodatak ishrani postao je pionir u istoriji ove industrije. Njegovu strast, otkrivanje veze između ishrane i zdravlja, i danas nastoji da očuva sledeća generacija naučnika, istraživača  i tehničara, proizvodeći visokokvalitetne i inovatitvne dodatke ishrani.


NUTRILITE™ je jedina globalna marka vitamina i minerala koja uzgaja, žanje i obrađuje biljke na svojim vlastitim organskim, sertifikovanim farmama.*

(sertifikate izdaju službene institucije koje imaju potvrde u skladu sa zakonima zemlje u kojima se farme nalaze)


OBRADIVA ZEMLJA
Nijedna kompanija koja proizvodi dodatke ishrani ne poseduje više obradive zemlje, na kojoj se upotrebljavaju metode organskog uzgoja radi istraživanja, razvijanja i proizvodnje ekskluzivnih biljnih koncentrata.
Na  NUTRILITE “ farmama – više od 6.400 jutara u Kaliforniji, državi Vašington, Meksiku i Brazilu–koriste se stroge metode organskog uzgoja, gde se biljke uzgajaju kao sastojci za “NUTRILITE “ proizvode.

TESTIRANJE
Svaki NUTRILITE™ proizvod prolazi direktno, opsežno testiranje na farmi i laboratorijsku analizu koju sprovode naučnici, mikrobiolozi, hemičari, farmaceuti, nutricionisti i drugi stručnjaci.
NUTRILITE™ sprovodi više od 15.000 testova provere kvaliteta svakog meseca i više od  400.000 vrednovanja proizvoda godišnje.
NAUKA
Osnivač NUTRILITE™ -a Karl Renborng prvi je razvio sofisticirane metode za analizu hranljive vrednosti specifičnih biljaka.
Danas, NUTRILITE naučnici širom sveta koriste najnovije metode i tehnologiju za poboljšanje načina dobijanja najkvalitetnijih useva i vrednovanja novih sastojaka za proizvode.

INSTITUT ZA VITALNOST
1996. godine utemeljen je Renborgov centar za ishranu i zdravlje koji se 2002. godine razvio u NUTRILITE institut za vitalnost.
S više od 100 predanih naučnika, istraživača i edukatora NUTRILITE institut podržava NUTRILITE marku naukom, istraživanjima i obukom, koji su usredsređeni na završni proizvod. U sklopu NUTRILITE instituta za vitalnost, u Buena Patku u kaliforniji,  nalazi ze ”Centar za optimalno stanje organizma” koji je i sedište NUTRILITE instituta za vitalnost.

NUTRILITE TIM 
NUTRILITE tim je globalna zajednica sportskih entuzijasta koje zanima uravnoteženi životni stil – od rekreativaca do profesionalnih sportista.


NUTRILITE™ marka je službeni dodatak ishrani AC Milan, jednog od najuspešnijih svetskih fudbalskih klubova u istoriji.






Нема коментара:

Постави коментар