понедељак, 4. март 2013.

Organske farme = zdrave biljke

NUTRILITE™ je jedina globalna marka vitamina i minerala koja uzgaja, žanje i obrađuje biljke na svojim vlastitim organskim, sertifikovanim farmama.* (sertifikate izdaju službene institucije koje imaju potvrde u skladu sa zakonima zemlje u kojima se farme nalaze)

Na  “NUTRILITE “ farmama – više od 6.400 jutara u Kaliforniji, državi Vašington, Meksiku i Brazilu – koriste se stroge metode organskog uzgoja, gde se biljke uzgajaju kao sastojci za “NUTRILITE“ proizvode. 

Te metode doprinose uzgoju zdravijih biljaka i stvaranju zdravijeg tla tako što se izbegava upotreba hemijskih pesticida i đubriva. Rezultat su biljke koje odolevaju bolestima i insektima. 

“NUTRILITE “ održive tehnike u poljoprivredi u poslednjih 7 decenija uključuju: solarizaciju tla, integralni sastav kontrole štetočina, kompostiranje i recikliranje, tako da se prirodni materijali vraćaju nazad u tlo.

Nijedna kompanija koja proizvodi dodatke ishrani ne poseduje više obradive zemlje, na kojoj se upotrebljavaju metode organskog uzgoja radi istraživanja, razvijanja i proizvodnje ekskluzivnih biljnih koncentrata. 

 pogledajte video snimke sa NUTRILIE farmi
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

The Farms of Nutrilite 

 

Nutrilite's Organic Farm - Fazenda Planalto Grande, Brazil

 

Nutrilite's Organic Farm - Trout Lake, Washington, USA

-----------------------------------------------------------------------------------------------------



Нема коментара:

Постави коментар